999 susţine maratonul!
Toate știrile
15 februarie 2016

Salut, prieteni!

La 17 aprilie, în Chişinău va avea loc cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău, care va transforma capitala într-un stadion imens unde se vor aduna oameni de toate vârstele!

Anul trecut la maraton au participat peste 10 000 alergători: unii au alergat în costume de carnaval, alţii în loc de hainele sport, au îmbrăcat costume naționale. Orice doritor putea să alerge distanţa dorită și să-şi primească medalia sa.

Prin urmare, 999.md, nu poate ignora un așa eveniment grandios și sprijină modul sănătos de viaţă și sportul. Din această cauză deja al doilea an consecutiv am devenit parteneri generali al Maratonului din Chișinău!

Deja este cunoscut faptul, că în acest an la maraton vom avea participanți din 40 de țări ale lumii! Vor alerga toți și alergători profesioniști și începători, ca de exemplu vecinul de pe scara de alături, care a alergat maraton, cîndva, în tinerețe.

Organizatorii evenimentului cheamă toți doritorii să alerge una din distanțe la alegere: 3, 10, 21 și 42 de kilometri.

Deci, să alergăm împreună, pentru că nu este doar benefic sănătății dar e și atât de simplu!

Pentru toți cei care doresc să se pregătească pentru maraton, clubul Sporter Run organzizează antrenamente gratuite. Detalii pe site-ul marathon.md
Other news
info@simpals.md