Trick or treat – Simpals a sărbătorit Halloween
Все события
1 ноября 2023

Oficiul Simpals s-a inundat în coșmar. Benzile de avertizare marcau locurile crimelor, deasupra capetelor atârnau bucăți sângeroase de tifon și pânze de păianjen, iar lumânările sinistre scânteiau cu flăcări malefice. Chiar și neînfricatul German s-a transformat dintr-un băiat blând într-o versiune aspră a lui King Kong…

BOO! În această atmosferă, echipa Simpals a sărbătorit Halloween-ul. În fiecare an, ultima vineri a lunii octombrie devine o sărbătoare senzațională pentru angajați. Ne descurcăm de minune în ceea ce facem, dar când vine vorba de distracție, noi spunem — Trick or treat! Flexibilitatea este una dintre valorile companiei noastre, care ne ajută atât în muncă, cât și în timpul liber.

Angajații au întâmpinat cea mai înfricoșătoare zi a anului echipați și au demonstrat că sunt personalități înspăimântător de creativi! ‘Sângele’ de roșii în seringi și punch-ul roșu aprins dintr-un bol imens, delicii monstruos de gustoase și un defileu teribil de splendid — Simpals s-a distrat din toată inima!

Наши события
info@simpals.md