SONR împlinește 7 ani!
Toate știrile
24 octombrie 2024

🌊💧 Astăzi sărbătorim aniversarea lui SONR – proiectul Simpals, care a dezvăluit oamenilor lumea acvatică într-un mod nou. Acum 7 ani a apărut ideea primului produs, iar în prezent înotători din 67 de țări folosesc dispozitivele SONR, pentru a spori eficiența antrenamentelor și a scăpa de monotonie cu ajutorul muzicii și informațiilor utile în format audio.

🎧💦 SONR Swim Coach Communicator a ajuns pe piață acum 4 ani, în 2021. Dispozitivul oferă o comunicare de calitate între antrenor și înotător chiar în apă și contribuie la obținerea rezultatelor dorite cu 20% mai rapid. Cei care nu merg la piscină de dragul rezultatelor se bucură de antrenament cu playerul subacvatic SONR Music. Acest dispozitiv este prezent pe piață din 2023 și, cu fiecare zi, câștigă tot mai mulți entuziaști dornici să-și învioreze înotul cu muzică.

 

🚀🎂 SONR îi ajută pe oameni să simtă că fac parte din lumea apelor, iar asta e magie pură! La mulți ani, echipă! Continuați să înotați în aceeași direcție și să descoperiți noi oportunități!

Other news
info@simpals.md