10 Ani de Chisinau Marathon: Împreună Spre Succes!
Toate știrile
3 octombrie 2024

Proiectul Simpals, Sporter, a scris istorie cu cea de-a 10-a ediție a Chisinau Marathon! Echipa a muncit neobosit un an întreg pentru a transforma această idee în realitate. Ultima săptămână a fost cu adevărat provocatoare, dar fiecare efort depus a meritat din plin rezultatul feeric obținut. În acest weekend, peste 30 de colegi au venit în PMAN nu doar să alerge, ci și să susțină colegii Sporter, contribuind la organizarea și desfășurarea celui mai grandios maraton.

Peste 10 mii de participanți din peste 50 de țări au ieșit la linia de start a Chisinau Marathon 2024. Aceste cifre record au fost atinse datorită echipei Sporter, care a demonstrat ce înseamnă simbioza prin depășirea tuturor provocărilor, de la construirea orășelului sportiv până la înmânarea medaliilor. Noi nu doar organizăm maratoane, ci trăim experiența acestora împreună cu toată comunitatea. Anul acesta, la Chisinau Marathon, spiritul de echipă a fost mai puternic ca niciodată!

Anul acesta, proiectul Sporter ne-a convins încă o dată că totul e posibil! Efortul vostru, al nostru, e dovada curajului și spiritului îndrăzneț care ne definesc în tot ceea ce facem. Îi felicităm pe toți colegii care au fost parte a acestui eveniment grandios: cei care au alergat, cei care au ajutat și au contribuit la succesul maratonului. Mulțumim, Sporter, pentru dedicarea voastră! Bravo!

Other news
info@simpals.md