Simpals a sărbătorit Ziua Internațională a câinelui
Toate știrile
3 iulie 2024

Vrei dragoste absolută și necondiționată? Ia-ți un câine! La Simpals știm asta pe propria piele, pentru că mulți dintre angajații noștri au acasă ghemotoace pufoase, plăcințele de pluș și chiar niște adevărați „vițeluși” zdraveni. De aceea, Ziua Internațională a câinelui este sărbătoarea noastră!

Angajații Simpals au căței pentru toate gusturile! Diferite rase și culori, cu blană lungă sau scurtă, iubitori să facă „ham ham” sau mai tăcuți, paznici severi sau ursuleți afectuoși.

Și fiecare dintre prietenașii noștri blănoși este cel mai minunat! Da, da, uite așa un paradox canin – fiecare câine, fie că este un prinț de rasă pură sau o „frumoșenie” adoptată de la adăpost, este cel mai bun pentru stăpânul — pentru părintele lui!

Și acum încă un paradox. Noi îi adoptăm, noi îi educăm, dar ei, câinii sunt cei care ne fac mai buni! Câinii ne molipsesc cu loialitatea și onestitatea lor, ne arată cum să ne exprimăm sentimentele sincer și în mod direct. În plus, ne atrag prin curiozitatea și dorința lor de a descoperi lucruri noi.

Toate acestea se întâmplă treptat, fără să-ți dai seama. Pur și simplu, într-o zi descoperi că și în weekenduri, nu mai dormi până la prânz, ci te trezești devreme și alergi cu bucurie spre noi aventuri. Magie pură, nu alta!

Other news
info@simpals.md