Oliga Prodanova a participat la Wake Up Design Camp
Toate știrile
14 iunie 2024

Communication Design Team Leader Oliga Prodanova a participat la Wake Up Design Camp, a acumulat o experiență excelentă, s-a încărcat cu pozitivitate și creativitate, și a prezentat unul dintre cele mai bune proiecte.

Wake Up Design Camp este o tabără creativă unde designerii se adună pentru a lucra împreună la proiecte de importanță socială. De data aceasta, fiecare dintre cei 10 participanți a avut sarcina să conceapă identitatea pentru campania socială “În rând cu lumea”, menită să unească locuitorii țării în jurul valorilor europene.

Organizatorii așteptau idei care să rezoneze cu fiecare locuitor al țării și să insufle optimism și încredere în faptul că putem îndruma Moldova spre Europa, spre pace și prosperitate. Proiectul Oligăi a primit aprecieri înalte din partea juriului și s-a clasat printre primele trei.

“A fost o perioadă de muncă intensă în tabără, alături de mentori și alți participanți”, a spus Oliga. “Pentru mine, a fost valoros să comunic cu colegii, să facem schimb de experiență și abilități, deoarece acest lucru ajută la dezvoltare.”

Dezvoltarea și simbioza sunt valorile Simpals. Angajații companiei folosesc toate oportunitățile pentru a dobândi noi abilități și își împărtășesc generos cunoștințele.

Other news
info@simpals.md