Oficiul nou de pe strada A. Puşkin 5
Toate evenimentele
21 decembrie 2008

Sediul companiei noastre are o nouă adresă: str. A. Puşkin, 5. Acum, numărul de angajaţi ai companiei Simpals a ajuns la 42.

În anul 2002 noi începeam să activăm în primul oficiu, fiind o echipă compusă din 4 persoane. La 6 ani distanţă de atunci am reuşit să ocupăm o poziţie sigură în domeniul IT de pe piaţa locală. Iar noua noastră casă este un prilej frumos de a face un rezumat scurt a ceea ce am reuşit deja să facem.

Proiectele:
Până în prezent am lansat cele mai mari portaluri on-line din Moldnet:
— Drive.md
— Yes.md
— Forum.md
— Point.md
— 999.md
— Lay.md
— Colegi.md

Premii:
— În cadrul concursului MTV Video Music Award 2002 compania noastră a primit un premiu pentru cele mai bune efecte speciale create pentru clipul video al trupei O-Zone.
— În anul 2003, în cadrul concursului «Web Top 2003» am primit 2 premii pentru dezvoltarea economică a portalului 999.md.
— Un an mai târziu, portalul on-line Forum.md devine internet-proiectul anului în Moldova şi primeşte un premiu de ziua internaţională a tineretului în Chişinău.
— În anul 2006, on-line platforma socială Yes.md a primit titlul “internet-proiectul anului în Moldova” în versiunea programului de tineret «Tineretul în acţiune».
— În anul 2006 prima resură informativă şi de căutare a Moldovei devine partenerul oficial al companiei Yandex în cadrul Programului regional.
Anul 2008 a devenit pentru noi unul deosebit nu doar din motiv că ne-am mutat într-un alt oficiu, ci şi pentru că am dat startul unui proiect foarte ambiţios — crearea primului desen animat în format 3D.

Ne aşteaptă încă foarte multe lucruri de făcut, multe sarcini noi – iar acum ne concentrăm la despachetarea cutiilor şi ne acomodăm în oficiul nou =)

Evenimentele noastre
info@simpals.md