Internet-Premiul SIMPALS la concursul Webtop 2007
Toate știrile
8 aprilie 2007

Pe 24 aprilie va avea loc ceremonia de decernare a premiilor concursului Webtop 2007. Cu ocazia acestui eveniment, compania SIMPALS a pregătit o decernare proprie pentru site-urile de orientare socială. Orientarea socială este justificată prin faptul că s-au creat multe site-uri sociale bune, doar că despre ele n-a aflat nimeni. De aceea, compania SIMPALS a propus iniţiativa de a promova activ cel mai bun proiect web social pe cele mai populare platforme web din Moldova: 999.mdplay.mdpoint.mdforum.mdyes.mdgsm.mdjoblist.md,drive.md, cu rata de vizite de aproximativ 300 000 vizitatori unici, lunar.

Premiul SIMPALS presupune plasarea publicităţii web în valoare totală de 25 000 lei.

Departamentul de marketing al SIMPALS se va ocupa de elaborarea conceptului campaniei publicitare, de crearea materialelor publicitare, optimizarea bugetului şi monitorizarea campaniei.

Compania Simpals ocupă locuri de frunte pe piaţa publicităţii web locale, lărgindu-şi permanent domeniul de activitate şi actualizînd gama de servicii oferite cu tehnologii inovaţionale, în aşa fel oferind mai multe posibilităţi de promovare.

Companiei Simpals îi aparţin 9 dintre portalurile web ale moldnetului – Point.md999.md ,Forum.mdGsm.mdYes.mdJoblist.mdDrive.mdTalk.mdPlay.md cu rata medie de vizite de aproximativ 300 000 utilizatori unici lunar, ceea ce înseamnă 70% din audienţa Moldnetului. De asemenea, suntem în stare să generăm lunar mai mult de 24 000 000 de afişări a materialelor publicitare.

Other news
info@simpals.md