Optiune nouă de la 999: Blocarea utilizatorilor în chat

02.06.2017 tagged as , , ,

0Prieteni, avem veşti bune!

În special pentru cei, care nu doresc să comunice cu utilizatorii enervanţi, noi am decis să introducem o nouă opţiune – “Blocarea utilizatorilor în chat”. Inovaţia introdusă va permite blocarea în chat a interlocutorului nedorit.

Ce trebuie să fac, pentru a bloca un utilizator?

Este foarte simplu. Accesaţi chat-ul cu utilizatorul, care intenţionaţi să-l includeţi în lista neagră, daţi click pe pictograma setărilor din chat. În lista opţiunilor selectaţi “blochează”. Literalmente, e tot, sunteţi scutiţi de o corespondenţă enervantă.

Ei bine, dar cum să-l deblochez?

Dacă doriţi să reluaţi dialogul, puteţi întoarce cu uşurinţă totul la locul său. Pentru aceasta la rubrica mesaje găsiţi categoria “Blocaţi” şi accesând pictograma setărilor, deblocaţi utilizatorul care vă interesează.

Ce se întâmplă dacă mă blochează pe mine?

În acest caz nu veţi reuşi să expediaţi un mesaj celui care va blocat. Şi aici este un aspect foarte important: nimeni,

cu excepţia utilizatorului respectiv, nu va fi în măsură să vă ofere această oportunitate. Nici serviciul suport 999.md.

___________

În viitorul apropiat opţiunea va deveni accesibilă şi pe aplicaţiile pentru iOS şi Android.

 1

2

3

SIMPALS 1999 - 2017